LCD Touch Scherm Digitizer Vervanging van de Assemblage Voor de iPhone 5S

LCD Touch Scherm Digitizer Vervanging van de Assemblage Voor de iPhone 5S

SKU: b122

Nieuw product

€15.66
Tags: iconia 7 scherm, cubot p30-lcd, s8 samsung scherm, display huawei p30, carcaca iphone xs max, samsungs s8 lcd, display lcd, sine scherm iphone, oled iphone xs, iphone x verkleuren.

5S iPartsBuy voor iPhone gloednieuwe 100% Zonder Dode Pixels LCD-Scherm + Digitizer Frame + Touchpad + Gratis Geschenk Montage

Over het product

1. Vervanging LCD + Frame + Touch Scherm Digitizer Vergadering voor de iPhone 5S

2. Vervangen de oude, gebroken, gebarsten, beschadigde

3. Maakt Uw Apparaat Kijken Zich Terug Te Zetten Dan Ooit

4. volledig fit en werk

5. Elk item is gecontroleerd en in goede staat vóór verzending

6. Professionele installatie ten zeerste aanbevolen.Wij zijn niet verantwoordelijk voor als het scherm is geïnstalleerd.

Voor Opmerkingen Bij De Installatie

1. Tips 1: Test Voordat Je De Installatie

Wanneer het wordt getest, verwijder eventuele beschermende film of labels.Gelieve aandacht te besteden aan het probleem van statische elektriciteit.

Voor het uitvoeren van een reparatie, zorg ervoor dat u voor uzelf een ESD (elektrostatische ontlading) band.Dit zal voorkomen dat statische elektriciteit schade aan de elektronische onderdelen van de telefoon.

Zorg ervoor dat draag een veiligheidsbril en wees voorzichtig niet te snijden met je vinger met glas splinters.

2. Tips 2: simulatie van de tests

De vervanging van het scherm van het product is erg kwetsbaar.Wij raden u aan om te testen voor de installatie.Gelieve het simuleren van de tests, die in aanvulling op mobiele telefoon, (moederbord + LCD-scherm of display) op de audio-kabel is aangesloten en vervang deze door een nieuwe, op, test klaar is.Als de test OK, installeert u het.Als het niet kan worden weergegeven, neem dan contact met ons op voor de eerste keer.En kunt u niet dwingen om te worden geïnstalleerd op de mobiele telefoon.Wij zijn niet verantwoordelijk voor als het scherm is geïnstalleerd.

3. Tips 3: Geen over-dubbele kabel

Zorg ervoor dat het LCD-kabel niet over-double.Meer dan 90 graden gebogen zal leiden tot een zwart scherm.

voordeel

1. Grote voorraad, snelle levering, kan voldoen aan de grote shopping plan

2. Top kwaliteit van het origineel.

3. Volledig en werk

4. Bieden van kwaliteitszorg met een professionele service

Dit product zorgen ervoor dat de aankoop van de mobiele telefoon fabrikanten van accessoires verkoop kanalen, is absoluut 100% echte originele

Beste klanten, beste vriend: als je koopt mijn product,als er iets ongewoons gebeurt:Niet ontvangen van de artikelen, of niet in overeenstemming met de beschrijving, of andere redenen waarom u niet tevreden bent.Laat neutrale (of negatief) met feedback of een open kast gemakkelijk, gelieve te voelen vrij om te schrijven om mij te contacteren.We zullen ons best doen dienst voor het oplossen van uw probleem.Ik geloof dat een goede communicatie kan alles oplossen.Nogmaals dank je wel.

Wij waarderen je begrip en geduld.


  • Compatibel Merk: Apple iPhone
  • Certificering: GEEN
  • Compatibel met iPhone-Model: iPhone 5s
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

Gerelateerde producten

Bestsellers