TWOOC Fiets Bell Opladen via USB-luidspreker 100 dB USB Opgeladen Waterdichte Stuur single-tone elektrische claxon fiets accessoires

TWOOC Fiets Bell Opladen via USB-luidspreker 100 dB USB Opgeladen Waterdichte Stuur single-tone elektrische claxon fiets accessoires

SKU: b155282

Nieuw product

€7.39 €6.21
Tags: hoorn, bel draadloos, Post, piëzo-elektrische luidspreker, barrette kam het haar, bicycl, bafang usb, 6v luidspreker, fiets draagbare luidspreker, 25 cm luidspreker.

Bullet Punten:

1、Helder Geluid: Het geluid is niet scherp genoeg, maar duidelijk.De geleidelijke treble is niet hard en de directionele emissie assortiment is breder.

2、Geschikt Stuur: De elektrische fiets bel is compatibel met alle soorten van het stuur kan worden bevestigd aan het stuur van 2 seconden.De rubber ring kan worden aangepast in twee stappen met een stabiele installatie, die geschikt is voor verschillende typen fietsen.

3、Volledig gesloten Ontwerp: De volledig gesloten ontwerp zonder angst voor stormen en volledige drievoudige bescherming van het ontwerp om te voldoen aan het dagelijks gebruik in ruwe omgevingen.

4、Compact Bell: Het horloge kan worden weggewerkt in het stuur, zonder dat het stuur rem shift of andere beugel bediening.

5、USB-oplaadkabel: De elektrische fiets bell USB is op te laden met hoge kwaliteit polymeer batterij.Met ingebouwde lithium batterij 280mAh en uitgerust met standaard USB-oplaadkabel voor Android, de elektrische fiets horn beschikt over een lange standby-tijd voor 180 dagen en 4.000 continu bellen voor een toeslag.

Specificaties:

Naam: Elektrische Fiets Bell

Merk: voor TWOOC

Model: T-002P

Materiaal: ABS

Gewicht: ongeveer 40g

Decibel: 100dB

Input: 5V-250mA

Opmerking: Deze elektrische claxon is een single-tone elektrische hoorn (slechts één belsignaal)

Paklijst:

Fiets Elektrische Bel * 1

Rubber Kabel Tie * 1

Oplaadkabel * 1

Instructie* 1


  • Model Aantal: -
  • Toon Telefoonnummer: Andere
  • De daling van de scheepvaart: Ondersteuning
  • Diameter (cm): 20-30cm
  • Gewicht (kg): -
Ajsdgashdgas 2021-02-01 Works, pretty loud 4/5
Wees de eerste om een recensie te schrijven!

Gerelateerde producten

Bestsellers