Tuya Wifi Fan van de lichtschakelaar, de Slimme Ventilator aan het Plafond Lamp Schakelaar met Verschillende Snelheid Stem Gecontroleerd door Alexa Google Startpagina,keuken

Tuya Wifi Fan van de lichtschakelaar, de Slimme Ventilator aan het Plafond Lamp Schakelaar met Verschillende Snelheid Stem Gecontroleerd door Alexa Google Startpagina,keuken

SKU: b83870

Nieuw product

€20.84 €11.05
Tags: switch tuya, geleide rf, sonoff schakelaar wifi, power-schakelaar touch, schakel wifi, decor voor een verjaardagsfeestje, tuya dimmer plug, deur tuya smart, keuken gereedschap, zigbee.

Beschrijving:

【Licht & Fan Control】 - Smart WIFI-schakelaar kan de controle van de ventilator en licht.

【APP afstandsbediening】 Tuya of smart life-APP kan worden gebruikt om op afstand de controle van de ventilator en de licht schakelaar aan en uit.Zie je de open of gesloten stand van de uit de APP wanneer je weg bent.

【Koppeling met andere slimme apparaten】Het kan worden aangesloten op andere slimme apparaten voor het realiseren van een handige smart leven samen.Een home-modus kunnen worden gemaakt en gekoppeld met andere slimme apparaten automatisch openen van de gordijnen zodra je naar huis gaat.

【Ondersteuning voor spraak-luidspreker】 De switch is compatibel met Alexa en Google Startpagina-Assistent, waarmee je de voice control smart switch aan/uit te zetten.

【Timing】 De slimme schakelaar wordt automatisch in-en uitgeschakeld op een gegeven moment door middel van de timer functie.

【Delen】De schakelaar kan worden gedeeld met familie leden.

Specificaties:

-- Type: WiFi fan lamp schakelaar

-- Materiaal: ABS brandvertragend

-- Werk Voltage: AC110-240V (50/60HZ)

-- Draadloze Protocal: Wifi 2. 4GHZ

-- Schakelaar Standaard: EU/US Standaard

-- Size: EU8.6*8.6*3.4 cm (L*W*H)

US12*7.2*3.4 cm (L*W*H)

Pakket Inbegrepen:

1*smart switch,1*handleiding

Opmerkingen:

-- Nodig neutrale lijn

-- Geen deksel op de glasplaat als de schakelaar in de elektrische.

Het glazen paneel is het deksel op wanneer het in een elektrische.dan is de schakelaar zal niet werken.pls Start de elektrische schakelaar in uw huis.het zal werken


  • Het Switch-Type: Aanraking Aan/Uit-Schakelaar
  • Certificering: LVD
  • Is Het Slim Apparaat: Ja
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

Gerelateerde producten

Bestsellers