Huis Beveiligen Tegen Diefstal Alarm Deur Magnetische Standalone Elektronische Draadloze Kleine Sensor Alarm Security

Huis Beveiligen Tegen Diefstal Alarm Deur Magnetische Standalone Elektronische Draadloze Kleine Sensor Alarm Security

SKU: b86

Nieuw product

€5.66 €3.22
Tags: glijdende deursluiters, diefstal fiets, zorgvuldige deursluiters, externe deursluiters, zachte deursluiters, ac sirene, elektrische kleine deursluiters, deur vergrendeling roestvrij, deur vergrendeling, d sluiting.

Beschrijving:

100% nieuwe hoge kwaliteit

Kenmerken:

Onmiddellijk open de deur om aan te geven van het alarm.Wanneer iemand opent de deur en raam, de deur magneet host is gescheiden van de magnetische strip, en klinkt het alarm onmiddellijk.

Wanneer het alarm wordt afgegeven, gaat het alarm af tot 110 decibel, schrikken de dief

Energie-besparing, lage consumptie van de macht, stand-by tot 6 maanden gratis batterij

Eenvoudig te installeren

Vier alarm modi

Lampje knippert tijdens alarm

Wanneer de deur sensor host is in de lage batterij, de tijd voor het alarm zal worden korter, terwijl de deur sensor host deel en de magneet zijn gescheiden.Hoe lager de batterij is, hoe korter de tijd voor het alarm duurt

U moet nieuwe batterij te vervangen de oude, totdat de deur sensor host kan geen wekker weer, of de deur sensor werkt niet meer.

Werking

Druk op de "Set" toets: De sensor wordt ingeschakeld / uitgeschakeld

Druk op de "Set" knop kort: het Wijzigen van de ring / muziek wanneer het alarmeren (let op: Er zijn twee muziek / ringen voor optioneel)

Instelling:

1.Algemeen Alarm Modus: Installeer de batterij en zet de deur sensor host direct, het indicatielampje knippert één keer dan is de host gaan in het algemeen - alarm-modus, dat wil zeggen, de deur sensor van het alarm al snel wanneer de deur sensor host deel en de magneet zijn gescheiden, Druk op "Set" knop kort in te stoppen alarmerend.

2.Deur Open Alarm: met het sluiten van de deur (houd de sensor host en de magneet van elkaar gescheiden), Druk op "Set" knop, en vervolgens op installeer de batterij en zet de deur sensor host.Het indicatielampje knippert twee keer laat vervolgens " Set "knop, de host gaat de deur open alarm modus, betekent dit dat de deur sensor van het alarm al snel wanneer de deur sensor host deel en de magneet worden gescheiden, zal het alarm te stoppen wanneer de deur wordt gesloten.

3. Deur Open Kennisgeving Mode: Sluit de deur (de deur sensor hosts aansluiten op de magneet deel) Druk op de "Set" knop, en vervolgens op installeer de batterij en zet de deur sensor host.Het lampje knippert drie keer laat vervolgens "Set "knop, de host gaat de deur open kennisgeving modus, betekent dit dat de deur sensor zal komen met een geluid" beep beep beep "wanneer de deur sensor host deel en de magneet zijn gescheiden, is het volume geleidelijk verhogen van laag naar hoog en prompt in een cirkel, zal het alarm te stoppen wanneer de deur wordt gesloten.

Het verstrekken van het Vervangen van de Modus Opmerking: neem de batterij uit, Druk op "Set" - knop een paar seconden ingedrukt en laat los, dan reset om de gewenste modus die gebaseerd zijn op de Mode-Instelling stap.

Specificaties:

Item Type: Home Guard Alarm

Het werk Voltage: 3 x LR4-knop batterijen 4.5 V (Optioneel)

Omgevingstemperatuur Vochtigheid: 80%


  • Certificering: GEEN
  • Model Aantal: Home Guard Alarm
  • Merknaam: OOTDTY
  • Materiaal: Andere
  • Type: deursluiters
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

Gerelateerde producten

Bestsellers