Nieuwe Hot Intrekbare Staal Draad Onzichtbaar Waslijn Kleding Muurhanger Magic Droogrek Binnen Het Hangende Wasdroger Hanger

Nieuwe Hot Intrekbare Staal Draad Onzichtbaar Waslijn Kleding Muurhanger Magic Droogrek Binnen Het Hangende Wasdroger Hanger

SKU: b95

Nieuw product

€5.47 €3.93
Tags: trachea tube, droog rek, droger sok, droger outdoor, droger wasserij, wasserij de waslijn, droger touw, waslijn binnen, doek droger rack, droger haar houder.

Kenmerken:

Automatisch intrekbare waslijn, binnen het drogen, het niet innemen van ruimte, het houden van huis schoon en mooi.

Met trekken en te gebruiken, niet strekken tot 4,2 m/13.78 ft.De kale stalen draad van 1,2 mm/0.05" en het kunnen verdragen van 20 kg.

Ingebouwde geleiderail chute, de staalkabel is ingetrokken bij een constante snelheid, het vermijden van ongeluk losraken van de handen tijdens het uitreiken van de staaldraad en verwondingen veroorzaken.Geen touw vast, vrij intrekbare.

Na de U-vormige gesp is geplaatst in de mond, de rotary switch is vergrendeld, en het kan worden gedroogd en meer stevig.Er is geen zorgen hoeft te maken over de plotselinge daling, en er is geen zorgen te maken over het drogen.

Specificaties:

Kleur: Wit/Zilver/Goud/Zwart/Roze

Materiaal: ABS + staalkabel + ruimte aluminium chuck

Grootte: 117x87x60mm/4.61x3.43x2.37"

Tips:

Na de knik, de schakelaar moet worden vergrendeld om te voorkomen dat het wordt uitgetrokken automatisch door de kracht tijdens het drogen.De twee uiteinden van de waslijn moeten worden geïnstalleerd horizontaal en tegengesteld.Compleet met toebehoren, nail-gratis en geslagen kan worden geïnstalleerd met de blote handen.

Opmerkingen:

1. Door de verschillende monitoren en licht effect, de werkelijke kleur van het artikel kan enigszins verschillen van de kleuren getoond op de foto ' s.Dank u!

2. Laat 1-3cm meten afwijking door handmatige meting.

1 X Staalkabel

1 X Engels Handleiding

[relateproductdetail/]


  • Stijl: Amerikaanse Stijl
  • Materiaal: Kunststof
  • Lengte: 1-9 m
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)

Gerelateerde producten

Bestsellers